Teddybears


När jag först började skriva på den här bloggen skrev jag att Soundtrack of Our Lives var min musikaliska räddare i nöden. Om nu "Welcome to the Infant Freebase" räddade min själ där jag satt som en liten vilsen pojke på tidiga Napster var Teddybears STHLMs (som de kallade sig då) skiva "Rock 'n Roll High School" den som la handen om mig och sa "ssch, det blir snart bättre". Sen dess har Teddybears alltid varit där, kanske inte alltid så framträdande, men alltid med på ett hörn, alltid någon låt på mp3n. Dessutom har alltid Åhlundbröderna som bekant pillrat en del med Ceasars som också ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Nu har det varit tyst ett tag från björnarna sedan de släppte sin transatlantiska "Soft Machine" 2006. Via Fastighetsbyråns reklam knackade de på dörren igen med "Get Mama a House" och nu skvallras det om ett nytt album innan jul med gästspel av Slick Rick, Wayne Coyne från Flaming Lips och Coco Summer.

Jag bjuder också på en riktigt trevlig remix på Stayin' Alive som ni kan ha hört på ett riktigt bra födelsedagskalas förra helgen.

Comments

1 Response to "Teddybears"

heffebomb sa... 2009-11-13 09:40

Haha, det var ett riktigt bra födelsedagskalas. Teddybears + Tårta = Sant.

Kontakta oss

Sök inlägg

Ljudvågsarkivet