Mer Bon Iver

Det svåraste i hockey är att leda med tre mål. Någon har myntat det uttrycket och även fast det är jättefel så är det ett roligt citat.

Det svåraste i musik är att följa upp en succé. Det är vad Justin Vernon i Bon Iver ska försöka sig på. Bon Iver ska släppa en fyra spårs EP vid namnet Blood Bank. EPn går att lyssna på via Myspace och kommer släppas den 19e Januari. EPn låter till stor del som fullängdaren, men den tar ut svängarna lite mer. Det låter bra efter ett par lyssningar, men vocodern på Woods känns fortfarande på gränsen.

*Edit* De verkar ha tagit bort tre av låtarna från myspace. Blood bank kan ni fortfarande lyssna på, och woods finns på youtube..

Bon Iver - Blood Bank

Comments

2 Responses to "Mer Bon Iver"

heffebomb sa... 2009-01-12 12:31

Man ska ta det jääävligt passivt med vocoders. Det funkar nästan aldrig. Bättre att sjunga "vettigt" (på ett sånt sätt att det passar in utan att man behöver polera upp det eller förvränga det).

Anonym sa... 2009-01-12 23:29

Mjae, woods vet jag inte om jag riktigt gillar heller. Men det är nog mest för att det gått sån inflation i vocodern och att den inte är riktigt klockren. Blood banks tyckte jag var riktigt bra.

Kontakta oss

Sök inlägg

Ljudvågsarkivet